OLETKO VALMIS LÖYTÄMÄÄN OMAN SISÄISEN TAISTELIJASI?

Training for Warriors

Lose fat, Build muscle, Feel good

Training For Warriors (TFW) on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Yhdysvaltalainen Rooney loi metodin alunperin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta huomasi vuosien varrella lähestymistapansa sopivan erinomaisesti myös tavalliselle kuntosalikävijälle. TFW yhdistää erityisellä tavalla sekä kehon että mielen harjoittamisen ja tarjoaa välineen kaikille niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, suorituskykyään tai yleistä terveyttään –henkistä vahvuutta unohtamatta. Yksi tärkeimmistä tavoitteista onkin vapauttaa jokaisen oma sisäinen taistelija eli “Bring out the Warrior within".

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. Se yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun sekä henkisen- ja ravintovalmennuksen ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Kaikkia harjoittelun osa-alueita ohjaa filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Training For Warriors ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC) parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan. TFW ei ole kuitenkaan vain urheilijoita varten. Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia ja voittavat itsensä TFW- metodin avulla päivittäin. Haluatko Sinä kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä parantaa itsetuntoasi? Kaipaatko motivoivaa ja inspiroivaa harjoitteluympäristöä?

Ota Training For Warriors haaste vastaan ja ilmoittaudu mukaan jo tänään!
Join the resistance <- klikkaa tästä

Vieraile myös Training for Warriors kansainvälisillä sivuilla saadaksesi lisää tietoa toiminnastamme maailmalla. -> www.trainingforwarriors.com

STRENGTH ONE

Voima 1 tunnilla keskitytään ylävartalon lihaksien ja näiden voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

STRENGTH TWO

Voima 2 tunnilla keskitytään alavartalon lihaksien ja näiden voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

HURRICANE

Hurrikaani on treeni mikäli tavoitteesi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa, kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttiasi. Kehitetty loistavaksi fysiikkaharjoitteeksi.

TRAIN SMART

Suosittelemme kaavaa 4D+4E. Kaava tarkoittaa 2xVoimaharjoitusta, 2xHurrikaania ja vähintään 2xLepopäivää viikossa. Levon lisäksi ruokavalio mahdollistaa palautumisen.

Point one

Voimaharjoittelu on TFW­ metodin kulmakivi. Tunneilla käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä. Tunneilla seurataan kansanvälistä Training For Warriors ohjelmointia ja tutuiksi tulevat varmasti maastavedot, kyykyt, punnerrukset ja leuanvedot. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille ja jokainen harjoitus suoritetaan osaavien valmentajien ohjeistuksella.

Point two

TFW ei ole urheilulaji vaan elämäntapa ja filosofia, jonka avulla saa lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojen toteuttamiseen.
Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta päämäärätietoisilla askelilla ja TFW Porin avustuksella käsissäsi on muutoksen avaimet joilla saat aikaan tuloksia!


AIKATAULU

Aikataulumme löydät www.moveit.fi kalenterista!

Hinnasto

​TFW Starter weeks 8 viikkoa - 269€ - Seuraavat kurssit alkaa nyt elokuussa
Onko treenaaminen sinulle uutta vai onko viime treeneistä jo aikaa? Arveluttaako tai pelottaako Training For Warriors? TFW Starter­ -kurssilla tutustutaan TFW­ harjoittelun ideologiaan sekä opetellaan kehonpaino-­ , kahvakuula-­ , levytanko­- , voimakelkka-­ ja juoksuharjoittelun perusteita.

​TFW Starter weeks kurssilla:
- Opit monipuoliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun tarvittavat liikkeet sekä tekniikat turvallisesti osaavien valmentajien opetuksella. - Harjoitukset tehdään jokaisen oman osaamisen mukaan, joten kurssi soveltuu kaikille perusterveille taistelijoille lähtötasosta riippumatta. Ota tilanne haltuun ja ilmoittaudu TFW Starter weeks -kurssiin


1 kuukausi membership

99€

3 kuukautta membership

261€ / 87€/kk

6 kuukautta membership

489 € / 81,5€/kk

12 kuukautta membership

936€ / 78€/kk


- TFW Pori -familia member sisältää kaikki TFW Porin voimassa olevan lukujärjestyksen mukaiset tunnit

- Familia membership on voimassa ostopäivästä lähtien sopimuksen mukaan joko yhden- , kolme- , kuusi- tai 12-kuukautta. Kaikki familiat voi maksaa kerralla kokonaan tai kuukausittain erissä

- Meillä maksuvälineinä käy myös kaikki liikunta- ja kulttuurisetelit

Martin Rooney - The Headcoach of Training for Warriors

Training for Warriors:n perustaja ja päävalmentaja kertoo ohjelmastamme sekä metodeista.

TFW Pori - Coaches

Team 1

Tomi Laaksonen

TFW Instructor level 1 & 2, Coaching Greatness

"Lujaa, korkealta ja kovaa", Tekniikka ennen kaikkea. Annan kaikkeni ja odotan samaa. P.s nauru pidentää ikää.

Team 2

Tuomas Nyman

TFW Instructor level 1 & 2, Coaching Greatness

Vaadin paljon, annan paljon ja sitoudun Warrioreihin täysillä. Pilkkeellä silmä kulmassa mennään, muistan aina hauskuuden merkityksen treenatessa.

Team 2

Mika Valkama

TFW Instructor level 1 & 2, Coaching Greatness

Yli 20 vuotta valmennuskokemusta. Suomen Valmentajat-jäsen, Suomen Fysiikkavalmentajat -jäsen, Satakunnan Sports Academyn fyysisestä valmennuksesta vastaava, triathlonin maajoukkue-tason valmentaja, valmennuskouluttaja jne jne... "Lopussa on vain yksi voittaja. Mä autan sua olemaan SE."

Team 2

Jarno Lahtinen

TFW Instructor level 1 & 2, Coaching Greatness

Entinen SM-tason jalkapalloilija Satakunnasta. Rauhanturvaja KFOR-joukoissa Kosovossa. Luonteeltaan kurinalainen ja järjestelmällinen. Minimissän vaadin sinulta, että annat itsestäsi maksimaalisen suorituksen joka kerta. Aseta itsellesi tavoitteita mutta muista pitää hauskaa.

Join the resistance

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli Sinulla on kysyttävää tunneistamme tai toiminnastamme

  • Isolinnankatu 28, Pori
  • +358 40 579 1816 (laita ensin viesti)
  • [email protected]