Isoin, palkitsevin ja parhain muutoshaaste

#minä

#minä - Mitä, miten ja miksi?

Hanki itsellesi joululahjaksi elämäntapamuutos! Elämäntapamuutoksen voitat kun sinut valitaan mukaan haasteeseen. Kun haasteessa sitoudut itseesi ja teet työtä itsellesi, voit olla vaikka koko haasteen voittaja. Ilmoittaudu mukaan haasteeseen sivuilla olevan lomakkeen avulla, haaste aloitetaan Tammikuussa 2018! Muista tykätä sekä jakaa haasteeseen liittyviä postauksia sosiaalisessa mediassa, samalla kasvatat mahdollisuuksiasi päästä mukaan.

#minä on muutoshaaste ja samalla kilpailu itsensä ylittämisestä. Tietysti kilpailussa on aina palkintoja.

Haasteen 12 osallistujaa arvontaan kaikkien Facebook tykkääjien ja jakajien kesken. Myös #minä hashtagin käyttö sosiaalisessa mediassa vaikuttaa arvonnan tulokseen. Nyt kaikki siis tykkäämään, jakamaan haastejulkaisuja ja lisäämään #minä omiin tuleviin postauksiin.

TFW Pori testaa kaikki valitut kilpailijat ja valmentaa kohti parempaa #minää. Pääset siis ilmaiseksi mukaan Training for Warriors koulun transformaatioviikoille. Yhteensä 8 viikkoa harjoittelua ja uusien tapojen opiskelua. Pelkästään tämän arvo on 269€.

Moveit®-Tiimi tarjoilee kilpailun ajan rajattomasti #ryhmässä fiilistä ja opettaa, että liikunta voi todellakin olla superhauskaa eikä vain suorittamista. Rajattoman kuukausikortin hinta on 79€ ja jokainen valittu kilpailija saa näitä kaksi!

Kaikki valitut saavat ravintoanalyysin ZouGood ravintovalmentajalta(49€). Haasteen voittajalle Johanna antaa 3kk ravintovalmennus #MINÄ-paketin, johon kuuluu 3x henkilökohtaista tapaamista + Henkilökohtaiset ohjeet + viikottainen raportointi ja seuranta. Palkinnon arvo 199€.

Haasteen kaksi suurinta muuttujaa Vila Clothes palkitsee kahdella vaatekerralla, jotka sopivat täydellisesti muutoksen jälkeen voittajille. Hvinvointia tulee siis sekä sisäisesti että ulkoisesti. Palkinnon arvo noin 300€.

Tietysti vain yksi voi olla suurin muuttuja. Hänet NextJet palkitsee kahden hengen lennoilla Pori-Tukholma Tukholma-Pori. Mahtava päästä viettämään pieni arjen irtiotto uutena minänä ystävän tai kumppanin kanssa. Palkinnon arvo 500€.

Kaikki valitut saavat 476€ arvoisen palkinnon - Voittajan palkinnon arvo on yli 1300€!!! Nyt kannattaa jakaa, tykätä ja kertoa kaverille. Mutta muista tämä elämäntapamuutoksen hinta on mittaamaton.

Tule mukaan muuttumaan

Kirjoita meille itsestäsi, miksi juuri Sinä haluaisit tutustua uuteen minääsi #minä muutoshaasteessa. Muista tästä eteenpäin sosiaalinen aktiivisuutesi vaikuttaa valintaamme. Käytä siis hashtagia minä, tykkää sekä jaa haasteeseen liittyviä julkaisuja ja olet askeleen edellä muita matkalla kohti elämäntapamuutosta ja muita uskomattomia palkintoja.

Yhteistyössä

Team 1

NextJet

Paula Kangasniemi

Linnuntie on lyhin reitti Porista Tukholmaan! Vain tunti ilmassa ja olet perillä. Nauti suurkaupungin tunnelmasta uuden minän ja ystäväsi kanssa.

Team 2

Vila Clothes

Sanna Bal

Kruunataan uusi minäsi Vilan upeilla vaatteilla! Stailaushetki yhdessä myyjämme kanssa ja lasi kuohuvaa.

Team 3

Moveit®

Moveit®-Tiimi

Älyttömän hieno tilaisuus päästä tekemään hyvää yhdessä #ryhmässä, kuten meillä on aina tapana. Nyt kannattaa osallistua, tämä on niin mahtava tilaisuus.

Team 3

TFW Pori

Coachit

Bring out the Warrior Within! Ei se mikä olit vaan se miksi tulet, tästä on hyvä aloittaa. Löydä oma sisäinen taistelijasi!

Team 3

ZouGood

Johanna Kuusisto

Mahtavaa olla edistämässä osallistujien hyvinvointia sisältä ulospäin.

Muutoksen aika
ON NYT